CONSULTANTA
0756 273 138
L - D: 09:00 - 21:00

Despre noi


La Unlimited Travel va ajutam sa obtineti vacanta dorita. Nu doar orice vacanta, ci una exceptionala, imbogatita de noi experiente de viata!

 

Suntem pe piata de la inceputul anului 2009. In tot acest timp, ne-am afirmat prin cel mai mic pret, cea mai mare promptitudine si cea mai buna consultanta!

 

Puteti alege dintre ofertele predefinite sau ne puteti solicita oferte personalizate, in functie de dorintele dumneavoastra.

 

Vom veni in intampinarea dumneavoastra cu variante de zbor (ale companiilor aeriene de linie si low-cost), cazare (hoteluri si apartamente), circuite, sejururi pentru seniori si sejururi sociale, city break, croaziere etc.

 

O categorie „speciala” de clienti ai nostri o constituie tinerii proaspat casatoriti, carora le vom oferi intotdeauna calatoria vietii lor, in luna de miere.

Tot la noi veti gasi suport si informatii referitoare la procedura de aplicare pentru viza de turist pentru Statele Unite ale Americii si Africa de Sud.

 

Va stam la dispozitie, in cel mai prietenos mod!

Ne puteti contacta foarte usor prin telefon sau email si veti primi un raspuns din partea noastra pe parcursul aceleasi zile.

De asemeni, va punem la dispozitie un numar de telefon de urgenta, apelabil non stop, pentru orice problema sau situatie neprevazuta intervenita pe perioada calatoriilor dumneavoastra.

Suntem flexibili, intelegem limitele financiare in care trebuie sa ne incadram cu ofertele transmise; astfel, veti beneficia de cele mai bune conditii de calatorie posibile in conditiile mentionate de dumneavoastra.

 

Servicii complementare gratuite

  • Oferim transfer gratuit la aeroportul Iasi pentru clientii care achizitioneaza bilete de avion sau pachete turistice cu plecare din aceasta locatie

  • Efectuam gratuit procedura de check-in online pentru toate zborurile care permit aceasta optiune

  • Inchiriem gratuit echipament de ski (clapari) pentru turistii care achizitioneaza pachete de ski prin intermediul agentiei noastre

 

Va asteptam!

Turism intern
  LITORAL
  MUNTE

Turism extern
  SEJURURI
  CITYBREAK
  CIRCUITE

Oferte speciale
  LASTMINUTE
  EARLYBOOKING


Cautare dupa pret


CAUTA VACANTA

TARA:

ORAS/STATIUNE:

Suntem pe Facebook